Butik Pastacılık

Genel

Bu alanda taze, doğal kişiye özel üretimler yapılır.Alışılmış pastane konseptinin dışında, daha modern ve kişiye özel hizmet sunan ‘haute-coutre’ pasta üretimi eğitimleri butik pastacılık yapımına dair bilgi ve becerinin geliştirilmesine yöneliktir.    

Konu Başlıkları

KATKILI PANDİSPANYA ÇEŞİTLERİ

KATKISIZ PANDİSPANYA ÇEŞİTLERİ
SPECİAL PANDİSPANYA
PANDİSPANYA YAPIM TEKNİKLERİ
KREMA YAPIM TEKNİKLERİ
ŞEKER HAMURU İLE PASTA KAPLAMA
İNSAN FİGÜRÜ MODELLEME
HAYVAN FİGÜRÜ MODELLEME
MAKET PASTA KAPLAMA 

İstihdam Alanları

Programı başarıyla tamamlayanlar, yiyecek içecek hizmetleri alanında çalışabilir, kendi işyeri veya evlerinde üretim yaparak gelir elde edebilirler.