Haberler
İzmir´li Öğrenciler, Gasmek´te Gaziantep Yemeklerini Yapmayı Öğrendi
22-04-2016 311

İzmir´li Öğrenciler, Gasmek´te Gaziantep Yemeklerini Yapmayı Öğrendi

İzmir Aşçılık Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencilerinden 10 kişilik grup, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) ´i ziyaret ederek, Gaziantep yemeklerinin nasıl yapıldığı konusunda uygulamalı eğitim aldılar.

Gaziantep´te 3 günlük eğitim alan İzmir Aşçılık Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, eğitim sürecinde Gaziantep mutfağından yemek ve tatlıları yapımının da mutluluğunu yaşadılar.

Gaziantep mutfağından, Yuvarlama, Dolma, Yoğurtlu Patates, Firik Pilavı ve tatlılardan "Kuymak, Bastık ve İrmik Helvası yapmayı öğrendiler. İzmir Aşçılık Meslek Yüksek Okulu (MYO) öğrencileri, yaptıkları ziyaret ile aldıkları aşçılık eğitimi ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK)´den de katılım belgesi aldılar.



İzmir´li Öğrenciler, Gasmek´te Gaziantep Yemeklerini Yapmayı Öğrendi