Haberler
Erasmus Öğrencileri Gaziantep Mutfağını Öğreniyor
04-04-2016 347

Erasmus Öğrencileri Gaziantep Mutfağını Öğreniyor

Gaziantep´e gelen 7 kişilik öğrenci grubu dolma doldudurup kente özgü yuvalama yaptı.

Erasmus programı kapsamında yurtdışından gelen 7 kişilik öğrenci grubu Gaziantep Sanat ve Meslek Eğitim Kursları´nda Gaziantep Sanat ve Meslek Eğitim Kursları´nda (GASMEK) dolma doldurup yuvalama yaptı.

Cumhuriyet Kurs Merkezi´nde aşçılık hocalarının önderliğinde yuvalama ve kuru dolma yaptı.

Öğrencilerden Vladislav Bednik , yemeklerin çok lezzetli ancak acılı olduğunu belirterek ´Gaziantep´e ilk gelişim  az da olsa şehri gezme fırsatı buldum.

Çok güzel ve sıcak bir memleket İnsanları da çok sıcak ve samimi. Özellikle mutfaktaki yemek tatları çok değişik ama bir o kadar da lezzetli´ ifadesini kullandı.



Erasmus Öğrencileri Gaziantep Mutfağını Öğreniyor
Erasmus Öğrencileri Gaziantep Mutfağını Öğreniyor
Erasmus Öğrencileri Gaziantep Mutfağını Öğreniyor